När det gäller fake rolex damklockor är Patek Philippe

När det gäller fake rolex damklockor är Patek Philippe känt för sina prisvärda automatismer, framför allt med den berömda Powermatic 80-rörelsen. Men varumärket är också känt för sin exceptionella design och prisvärda funktioner. - pris, särskilt när det gäller mycket användbara kvinnodagsklockor, och som hänvisar till dess kvartsklockor. De nya modellerna Patek Philippe Flamingo och Patek Philippe PR100 Lady Sport Chic är robusta dagklockor med kvalitetselement, inklusive imponerande vattentålighet och massor av alternativ - precis vad kvinnor letar efter just nu.

Det finns fyra nya referenser i Flamingo-samlingen, inklusive två modeller av rostfritt stål, en hel gulguld PVD och en hel rosguld PVD. De nya funktionerna är exempel på värde / kvalitetsration, inklusive en omarbetad urtavla med en tunn ring i samma nyans som fallet, 12 diamanter för att markera timmarna och ett armband som har omarbetats för att göra det mer strömlinjeformat. Slinglänkar minskar i storlek när de stängs. Det övergripande utseendet är en juvel, inklusive ett lås som öppnas diskret vid sidan. De asymmetriska klackarna lägger till ett designelement som ytterligare förbättrar smyckkänslan.

Rörelsen är kvarts med en mycket viktig EOL-batteriindikator. Det här är en utmärkt funktion, eftersom den tar upp varför så många kvinnor (den här kvinnan) inte bär kvarts om de har råd med en automatisk. Det är irriterande att plocka upp klockan du vill ha på en viss dag bara för att hitta att batteriet är urladdat. En manuell eller rolex replica självlindande mekanisk klocka kräver endast lindning och återställning. Med kvarts måste du ta den till en juvelerare eller titta på en verkstad och vänta eller lämna den där medan någon (kanske inte ens en klocktillverkare) öppnar fodralet och byter ut batteriet. EOL-indikatorn tar överraskningen av att byta ut batteriet, så att du åtminstone kan planera framåt.

Andra delar av Flamingo är i toppklass. Den har safirglas. 26mm-fodralet är 316L, den högsta kvaliteten på rostfritt stål, och är vattentålig till 50 meter, den acceptabla standarden för sportklockor och ganska robust för ett damur. Ett annat stort plus är det självjusterande armbandet, med avtagbara länkar tillräckligt små för nästan mikrojusteringar. Diamanter är också i toppklass - Top Wesselton, för att vara exakt, vilket är den höga industrin som säger för rolex kopia klockor - F eller G, som är väldigt vit. I allmänhet betyder det också hög klarhet, eftersom det inte vore vettigt att använda diamanter med en så hög färg utan högre klarhetsvärden, vilket betyder VS eller VVS. Patek Philippe garanterar också att dess diamanter köps från legitima källor och inte strider mot varandra.


FAKEROLEX.SE © | FAKE ROLEX,ROLEX REPLICA,ROLEX KOPIA,REPLIKA KLOCKOR,ROLEX KOPIOR,KLOCKOR KOPIOR